6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Abiş'ten bir madalya daha

Son dönemde Gümüşhane’nin ismini atıcılıkta duyuran genç sporcu Mehmet Abiş, Sakarya’dan da madalya ile döndü.


11-15 Kasım tarihleri arasında Sakarya’da yapılan ‘Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası’ yarışmasında Gümüşhane’yi temsil eden iki sporcudan biri olan Mehmet Abiş, yıldız erkekler havalı tüfek dalında 376 puanla ikinci olarak Gümüş madalya aldı. Bir diğer sporcu Selçuk Tutar ise aynı yarışmada 351 puanla altıncı oldu.


14-19 yaş grubu Avrupa şampiyonası seçmelerinin ilk etabı olan bu yarışmada derece alan sporcu Gençlik Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz’u makamında ziyaret ederek teşekkür etti.


Abiş, 23-28 Aralık tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında da dereceye girerek Avrupa Şampiyonasında Gümüşhane’yi ve Türkiye’yi temsil etmek istediğini söyledi.


Abiş’in antrenörü ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Gümüşhane il temsilcisi Coşkun Abiş ise Vali Enver Salihoğlu başta olmak üzere, Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, AK Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, Mustafa Şişman, Kemal Aras ve Selim Nas’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Coşkun Abiş, öğrencisinin Avrupa Şampiyonasına katılacağına emin olduğunu belirterek, Mehmet Abiş’in ilerleyen dönemde Dünya Şampiyonalarına da katılarak ülkemizi ve Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 16:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?