7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Açılış hazırlıklarına hız verildi

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenlediği basın toplantısında 24 Temmuz’da yapılacak olan açılış törenleri için belediyenin hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Makamında yaptığı toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Canlı, belediye olarak Gümüşhane’ye yaptıkları eserlerin açılışını yapmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Canlı, açılış törenlerini iki boyutlu olarak yapacaklarını belirterek, bir tanesinin Aydın Doğan Vakfı tarafından yaptırılan çok amaçlı Sema Doğan parkının açılışının yapılması, diğerinin ise belediye tarafından yaptırılan İş Merkezi, Atatürk Parkı, Köprü, Şehit Murat Yıldız Parkının açılışı olduğunu söyledi. Canlı ayrıca, Atatürk parkı inşaatının bir kısmının da Aydın Doğan Vakfı ve Doğan Holding’in katkıda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Atatürk Parkı’nın işletmesinin ihalesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Canlı, parkı 5 yıl boyunca Karaca Mağarası tesislerini çalıştıran Kral Pestil – Kaya Büyükbayraktar’ın işleteceğini söyledi.

Başkan Canlı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 23 Temmuz akşamı şehirde olacağını, ertesi gün saat 11’de öncelikle Sema Doğan parkının açılışının yapılacağını da ifade etti. Canlı konuşmasını şöyle sürdürdü:

Sema Doğan Parkı’nın açılışını yaptıktan sonra bizim tesislerimizin açılışını hem Dr. Devlet Bahçeli hemde Aydın Doğan bey birlikte yapacak. Ayrıca MHP’den yaklaşık 10 kişilik üst düzey, başkanlık divanından misafirlerimiz gelecek. Açılışları yaptığımız günün akşamında Sema Doğan Parkında Ferhat göçer konseri var, bu vesile ile vatandaşlarımız da parkla tanışmış olacak. Sema Doğan Parkında, çocuk parkı, spor tesisleri, amfi tiyatro, lokanta, düğün ve toplantı salonu var. Ayrıca o parkın girişindeki köprüyü yapıyoruz. Şehrimize bir sosyal tesis kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bunu daha iyi tamamlayacağız. Tabi bu manada bize katkı koyan başta Aydın Doğan bey olmak üzere, katılacak olan ve katkı sağlayan insanlara Gümüşhane halkı adına teşekkür ediyorum. Bu arada sizin aracılığınızla tüm hemşehrilerimi, özellikle il dışında yaşayan Gümüşhanelileri bu açılışlara davet ediyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 12:14:20
Güncelleme :18 Temmuz 2008 Cuma 12:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?