6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

'Aday olmayacağım'

Gümüşhanespor Kulübü Başkanlığını yaklaşık 2 yıldır sürdüren işadamı Kurban Karagöz, 1 Haziran’da yapılacak olan kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Gümüşhane Belediyesi Sebahattin Aytaç Evinde gazetecilere yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin önce gelen insanlarının Gümüşhanspor’a destek vermediklerini belirten başkan Karagöz: “Sonuçta biz varız diye kimse taşın altına elini sokmuyor. O zaman biz yokuz. Bu şehrin kendi takımına destek sağlaması gerekiyor.” dedi

Karagöz yaptığı açıklamada: “Haziran ayının ilk haftası yapacağımız kongrede tekrar aday olmayacağım. 2 yıldır bu görevi büyük bir keyif alarak yürüttüm. Bu zaman içinde duyguların her türlüsünü tattım. İyisiyle kötüsüyle takımımla birlikte ilimize hizmet etmeye çalıştık. Herkes bir yerlerde başkanlık yöneticilik yapıyor ancak spor kulübün de başkanlık yapmak ayrı bir şeydir. Yapmakta olduğumuz bir tesisimiz var. Görevi bıraktığım andan sonra ben tesisin yapımda ne görevim varsa aynen yürütmeye devam edeceğim. Yeni seçilen arkadaşa tesisin yükünü yüklemeyeceğiz.”diye konuştu.

Yetkililerin gerekli ilgiyi göstermediğini vurgulayan Başkan Karagöz, “Gümüşhane’nin önde gelen insanları, büyük illerde faaliyet gösteren derneklerin bu takıma destek vermeleri gerekiyor” dedi.

..
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 17:02:15
Güncelleme :23 Mayıs 2008 Cuma 17:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?