6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Ahmet Şafak dinleyenleri coşturdu

Gümüşhane Ülkü Ocaklarının düzenlediği Ahmet Şafak konseri coşkulu geçti. 

Geçtiğimiz akşam yapılan konsere İl Genel Meclisi üyesi Necati Şenel, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Trabzon ve Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda ilk olarak Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Bülent Berker bir konuşma yaptı. Berker konuşmasında, bir milletin en önemli parçasının, varlık ve istikbalin teminatının gençlik olduğuna vurgu yaparak; “Türk istikbalinin sahibi, Türk istiklalinin savunucusu olan Türk gençliği elbette milli hassasiyet ve samimiyetin başlıca konusu olacaktır. Türk gençliği hiçbir ahlaki endişe taşımayan, maddeci görüşler içersinde, ruhi, fikri ve manevi bir kısırlaştırmaya terkedilmiştir. Milli hassasiyetlerimizi göz ardı eden eğitim sistemi Türk gençliğini liberal kapitalizm ve tarihi maddeciliğin açık pazarı haline getirmiştir. Ülkücü gençlik olarak buradan bütün dünyaya diyoruz ki, verilecek toprağımız, terk edilecek ilimiz, çizilecek sınırlarımız, bölünecek devletimiz, paylaşılacak vatanımız, vazgeçilecek insanımız, İndirilecek bayrağımız, gidilecek yurdumuz, unutulacak anımız yoktur.” dedi.
Programda daha sonra Osmanlı Tuğrası bir kişi tarafından satın alınarak Ülkü Ocaklarına bağışlandı.
Yapılan konuşmaların ardından sahneye ilk olarak Selçuk Çelik ve arkadaşları çıktı. Çelik ve ekibi söylediği birbirinden güzel türkülerle izleyenlerden tam puan aldılar

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 12:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?