6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Aile eğitim semineri

Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Onur Aydın önceki yollarda gerçekleştirilen Aile Eğitim Seminerlerinin bu yılda yapılacağını söyledi.


Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda il merkezinde çalışan rehber öğretmenlerle bir toplantı yapan Müdür Aydın, merkezi olarak aile eğitim seminerlerine 2004–2005 ve 2006 yıllarında ağırlık verdiklerini, ayrıca ilköğretim öğrenci velilerine yönelik “Hayata Sahip Çıkmak I-II-III “Seminerleri düzenlediklerini ifade etti. Aydın, bu çalışmaların süreklilik arz etmesi gerektiğini ifade ederek, Gümüşhane il merkezinde bütün ilk ve ortaöğretim velilerine yönelik olarak aile eğitim seminerlerinin tekrar verileceğini söyledi.


Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Onur Aydın, açıklamasına şöyle devam etti: “Çocuklarla nasıl sağlıklı iletişim kurulacağını, etkili anne baba tutumlarını sergilemede ailenin neler yapması gerektiğini ve çocuklarının gelecek kariyer planlaması yapmasında onlara nasıl yardımcı olacaklarını bu çalışmaların özü olacaktır. Bu nedenle Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak bütün velilerimizi bu çalışmalara katılımlarını en üst düzeyde bekliyoruz.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 16:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?