4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

AKP Gümüşhane'de ANAP'ı destekliyor

Aday listelerinin geç verilmesi nedeniyle Gümüşhane'de seçimlere katılamayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), Anavatan Partisi (ANAP) Belediye Başkan Adayı Süleyman Köprülü'yü destekliyor.
ANAP'ın bugün Zafer Meydanı'nda düzenlediği açık hava mitingine AKP Gümüşhane milletvekilleri Sabri Varan, Temel Yılmaz ve birçok partili de katıldı. Partililer, miting alanında AKP ve ANAP bayraklarını taşıdı. Gümüşhane'nin AKP destekli ANAP adayı Süleyman Köprülü, mitingde yaptığı konuşmada, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı. Belediyeyi bir iş yerine benzeten Köprülü, "Bir iş yerine alışverişe giden müşteriye o iş yeri sahibi hizmette kusur etmez, kullanım tarihi geçmiş mal satmaz, kaliteli ve sağlıklı gıda ve mal satışı yaparsa, o iş yeri büyük ilgi görür. Belediye olarak biz de iyi bir iş yeri olacağız" dedi.
Mitinge ANAP Adayı Süleyman Köprülü'ye destek olmak için geldiğini söyleyen Adalet eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, kendisinin 1983'de kürsüye çıktığında bir çiğit (çekirdek) bile söz vermediğini belirterek, "Ama size hizmet getirmedim mi? Hizmette bir kusur ettim mi? Sizi önünüze baktırdım mı? Ben bu seçimlerde tarafsızdım. Sadece gelip oyumu kullanacaktım. Ama Süleyman Köprülü aday olunca, rahatım kaçtı. Çünkü ben Süleyman'ı çok severim. Vicdan muhasebesi yaptım ve Gümüşhane için Süleyman'ın yanında olmalıyım dedim. Süleyman'da da tıpkı benim gibi hizmet aşkı vardır. Benim seçimlere girip de kaybettiğim dönemler de 'eyvah ne yaptık 'dediğinizi çok iyi biliyorum. İşte yine 'eyvah' dememeniz için Süleyman Köprülü'ye oy veriniz" şeklinde konuştu.
GÜMÜŞHANE - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2004 Perşembe 19:18:37
Güncelleme :25 Mart 2004 Perşembe 19:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?