7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Alperen Ocakları'ndan terör mitingi

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde Alperen Ocakları tarafından "teröre lanet" mitingi düzenlendi.

Oltan Sungurlu Caddesi Dede Paşa Camii önünde cuma namazı çıkışında toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütüne lanetler yağdırdı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra yapılan konuşmalarda terör örgütü elebaşının idam edilmesi gerektiği vurgulandı. Türk ve Kürt'ün kardeş olduğunun vurgulandığı mitingde tek vatan, tek bayrak ve tek ulus olmanın onuru ve şerefiyle yaşandığı belirtilerek, "Türk milleti asırlardır kültürü ve şerefiyle başı dik ve onurlu yasadığı bu onur ve şerefe hiçbir elin uzanamayacağı" kaydedildi.

Alperen Ocakları Köse Şubesi adına bir konuşma yapan Ahmet Aygün, terör örgütü PKK'nın 1984 yılından beri genç, yaşlı, kadın, erkek demeden kalleşçe ve korkakça birçok cana kıydığını belirterek, "Tek amaçları halka korku ve tedirginlik vermek olan ihanet ekibi geçtiğimiz günlerde ilimizde de kalleş bir pusu kurarak bir askerimizi şehit etmiştir. Gümüşhane'yi geçiş güzergahı olarak kullanıp Karadeniz sahil kesimine sızmaya çalışan vatansızlardan biri dün yakalanmış diğerleri de Mehmetçik ve emniyet güçleri tarafından sıkıştırılmıştır" şeklinde konuştu.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Askere uzanan eller kırılsın", "Kahrolsun PKK", "Türk, Kürt kardeştir, APO kalleştir" şeklinde sloganların atıldığı mitingde terör örgütü elebaşının temsili maketi yakıldı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting, yapılan konuşmaların ardından olaysız sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 12:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Armağan BAYRAK IP: 88.228.23.xxx Tarih : 6.07.2007 11:03:39
ALLAH RAZI OLSUN KardeşLerim AbiLerim Ve AbLaLarım Bunu İnşALLAH TeröristLerde izLemiştir Türk Vatanı Bütündür ParçaLanamaz...