7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Araç filosu genişliyor

Gümüşhane Belediye Başkanlığı araç parkını genişletmeye devam ediyor.

Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından 1 adet kombine kanal açma aracı (vidanjör), 1 adet su tankı, 2 adet kar küreme aracı ve 1 adet mobil kaynak aracının ihale yolu ile alınarak belediye araç filosuna katılacağı belirtildi.

Belediye İşletme Müdürü Çetin Rıza Tanış, 5 adet araç alımının 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. Maddesine göre açık ihale usulü ile 4 Ekim Perşembe günü saat 11.00’da Gümüşhane Belediyesi Meclis Salonunda ihale edileceğini söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tanış, “Her geçen gün belediye araç filosunu güçlendirerek çağın gereklerini yerine getiriyoruz. Alacağımız bu 4 araç sayesinde çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Teknolojiye uygun olarak üretilen bu araçlar bizlere kolaylık sağlayarak belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesine vesile olacak. Araçlar şehrimize uzun yıllar hizmet verecek. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi ve hızlı hizmeti en modern şekilde vermektir. Bu anlayışla hizmetlerimize kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz. Şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2012 Salı 18:43:36
Güncelleme :26 Eylül 2012 Çarşamba 17:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?