7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Araç filosuna 5 yeni greyder

Gümüşhane İl Özel İdaresi tarafından köy yollarının bakımı için alınan 5 adet son model greyder düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kurumun Yeni Mahalle’de bulunan hizmet binasında gerçekleştirilen törene Vali Dr. Yusuf Mayda, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Bedir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Köse Kaymakamı Ali Gökay, Kürtün Kaymakamı Abdulselam Öztürk, Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, özel idare birim müdürleri ve personel katıldı.

İller Bankası kredisi ile alınan ve teslim edilen araçların, kurumun araç filosuna katıldığını kaydeden Vali Mayda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın’dan araçlarla ilgili teknik bilgi aldı. Vali Mayda, 2 milyon 235 bin Lira’ya mal olduğunu belirterek, yeni araçlarla birlikte Özel İdare’nin gücüne güç kattığını söyledi.

Araçlarla birlikte hem yol çalışmalarında hem de karla mücadele çalışmalarında etkili bir hizmet sunacaklarının altını çizen Vali Mayda, “Ben ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Araçların güzel hizmetlere vesile olmasını diliyoruz. Gittikçe filomuzu daha da geliştirerek yeni araçlar almak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Araçların en son teknoloji ile donatıldığını dile getiren Vali Mayda, son 3 yılda İl Özel İdaresi’ne envanterine 27 adet yeni aracın kazandırıldığını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2012 Salı 16:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?