6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Asfalt ekibine pestil dopingi

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, köy yollarında yapılan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak, asfalt ekibinde çalışan personele pestil ikram ediyor.


Köy Altyapılarını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında Merkez ilçe, Torul ve Kürtün’de bu yıl yapılan asfalt çalışmalarının İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını hatırlatan Yalçın, yaz boyu yapılan çalışmalarda 60 kilometrelik 2.kat asfalt ve 150 kilometre de yama yaptıklarını söyledi. Yaklaşık 800 bin YTL’ye mal olan bu çalışmanın sona ermek üzere olduğunu söyleyen Yalçın, “KÖYDES kapsamında bu yıl üç ilçemizde asfalt yol işlerini biz yaptık. Kelkit, Köse ve Şiran’da ise müteahhitler yolu ile bu çalışmalar yapıldı. Ekim ayı sonu itibari ile KÖYDES işlerinde 149 adet projenin 125 tanesi bitirilerek yüzde 84’lük fiziki gerçekleşme sağlanmıştır.”dedi.


Özel İdare olarak kendi yaptıkları işleri kontrol etmeye gittiklerinde çalışanlara pestil ikram ettiklerini de ifade eden Yalçın, Gümüşhane ekonomisine çok büyük katkısı olan Pestil ve Köme sektörünün desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 14:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?