2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜMÜŞHANE

'ATM' ayaklanması

Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne (KTÜ) bağlı Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu ve Mühendislik Fakültesi’nde öğrenim gören yaklaşık 2 bin öğrenci, kampüse ATM kurulması için imza kampanyası başlattı.

Öğrenciler adına bir açıklama yapan Muharrem Özkan, fakülte ve meslek yüksek okulunun şehir merkezine uzak olduğunu belirterek, "Okulla şehir merkezi arasında 5 kilometrelik yol var. Adımıza gelen paraları almak için şehir merkezine gelmek zorunda kalıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın bankaya gitmek için dolmuşa verecek parası bile olmuyor" dedi.

Muharrem Özkan, Gümüşhane’de Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası ve Vakıflar Bankası’nın şubeleri olduğunu belirterek, "İsteğimiz bu bankaların fakülte ve meslek yüksek okulunun bulunduğu Bağlarbaşı Mahallesi’ne ATM kurmalarıdır. Bu amaçla imza kampanyası başlattık. İmzaların bir suretini banka şubelerine, bir suretini de bankaların genel müdürlüklerine göndereceğiz" diye konuştu.

Öğrencileri makamında kabul eden Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise destek sözü vererek, "Banka müdürü arkadaşlarla görüşüp öğrencilerimizin isteklerinin karşılanması için yardımcı olacağım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 14:38:27
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 14:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?