7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Bağımsız Özel'in önceliği göç

Gümüşhane Bağımsız milletvekili adayı Hüsrev Özel, “Bir siyasi partiden aday olsaydım belki de halk beni bu kadar sıcak karşılamazdı.'” dedi.

Gümüşhane'nin Şiran , Kelkit, ve Köse ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Özel, vatandaşların sorunlarını tek tek dinlediğini ifade ederek, seçildiği takdirde önceliğinin yörede işsizliği ve göçü önlemek olduğunu söyledi.

Bağımsız milletvekili adayı Hüsrev Özel, “Bunun yolunu, yöntemini biliyorum. Bilgim, deneyimim ortada. Bağımsız adaylığın avantajını da kullanarak Gümüşhane'nin kamu ve özel sektör yatırımlarından hak ettiği payı almasını sağlayacağım” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 14:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mithat zabun IP: 89.14.89.xxx Tarih : 10.07.2007 00:06:20
Sayin HUSREV ÖZEL in Gümüshane bagimsiz adayligini destekledigimi bildirir,Gümüshane nin önde gelen problemlerinden biri olan GÖC ve ISSIZLIK le ilgili savina yürekten katiliyorum.Insallah 23 Temmuz sabahi Mv.mazbatasina muaffak olacaktir.Memleket problemlerinin cözümünde,kendisinin isyapabilir kapasiteye sahip ve donanimli sahsiyet oldugunu hic bir süpheye mahal vermeden inandigimi bildirir,calismalarinin iyi yönlü neticelenecegini umarak kendisine C.Allah tan yardim,vatandaslarimizdan destek olmalarini isteyerek basarilar dilerim.