7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Bağışlarla büyüyen laboratuvar

Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) Gümüşhane Mühendislik Fakültesi’ne bir yıl içerisinde yapılan bilgisayar bağışlarıyla modern bilgisayar laboratuvarına kavuştu. 

KTÜ Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Bektaş son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A. Ş. Genel Müdürü H. Osman Akgül’ün bağışı ile bilgisayar sayısının 80’i bulduğunu söyledi. Dekan Bektaş “Fakültemizin eğitim, araştırma ve yönetim çalışmalarında gereksinim duyduğu bilgisayar açığını kapatmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A. Ş. Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Akgül tarafından fakültemize bağışlanan 30 bilgisayar ile bilgisayar sayımız 80’i bulmuştur. Kendilerine şahsım ve fakültem adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Son bir yıl içerisinde Gümüşhane Valiliği tarafından 10, İstanbul Şişli Belediyesi’nce 10 ve KTÜ Rektörlüğünce 30 bilgisayar bağışlandığını hatırlatan Dekan Bektaş “ Yapılan bu bağışlarla birlikte fakültemizi modern ve çağdaş bir bilgisayar laboratuarına kavuşturduklarını” söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 11:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?