5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Balan, Of maçından umutlu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Gümüşhanespor Teknik Direktörü Nihat Balan, takımından memnun olduğunu ve zor bir grupta bulunduklarını belirterek, buna rağmen iyi mücadele ettikleri kaydetti. 

Sezon başında lige çok iyi hazırlandıklarını ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten Teknik Direktör Balan, "Şampiyonluk, bizim dışımızda gelişecek bazı etkenlerin bir araya gelmesiyle oluşacak bir şey. Gümüşhane, camia olarak birleşip beraber mücadele edebilir bir hale gelirse o zaman olabilir. Şu an için şampiyonluk, bizim adımıza konuşulacak şey değil. Her haftaya ayrı bir final gibi bakıyoruz. Eğer doğruları daha fazla yaparsak çok daha iyi yerlere geleceğiz" dedi. 

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Ofspor maçının zorlu bir maç olacağını dile getirerek Balan, "Ofspor, her zaman hedef koyup o hedefe ulaşmak isteyen bir camia. Onlara da saygı duyuyoruz. Biz de kendi gücümüzü biliyoruz. Gideceğiz, orada bize yakışır bir oyun oynamaya çalışacağız. Zaten her hafta aynı düşüncedeyiz. Bu haftanın bizim için çok farklı bir yönü yok. Sürekli iyi takımlarla oynuyoruz. İnşallah kazanırız. Bulunduğumuz grup gerçekten farklı. Grubumuzda bulunan takımlar, hem fiziki hem de teknik olarak mücadeleci bir yapıya sahipler" diye konuştu. 

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Nihat Balan, devre arasında başlayacak olan transfer dönemine değinerek, önlerindeki maçları düşündüklerini ancak transfer dönemi geldiğinde de neler yapabileceklerini göz geçireceklerini sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 10:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus emre şeker IP: 85.107.227.xxx Tarih : 28.10.2006 23:32:54
Gümüşhane geçen senelere göre bu sene daha güzel oyun oynuyor.Onun için yarinki maçta tüm taraftarlar belediye otobusuyle takimlarina destek çikmak için OF a gitmeleri lazim ne kadar taraftar okadar gol