6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Başkan Canlı'dan yeni yıl mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, yayınladığı yeni yıl mesajında 2009 yılının barış ve huzur yılı olması temennisinde bulundu.

Başkan Canlı’nın mesajı şu şekilde: “Güzellikleri olduğu kadar sevinçlerini ve tasalarını da birlikte paylaştığımız, 2008 yılını tamamlayarak, 2009 yılına yeni umutlarla ilk adımımızı atıyoruz. 2008 yılı içerisinde birlik ve beraberlik, karşılıklı saygı, sevgi ve dayanışma anlayışı içerisinde bulunan her görev ve kademedeki tüm mesai arkadaşlarıma, İlimize kazandırdıkları hizmetleri nedeniyle içtenlikle teşekkür ediyorum. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan vatandaşlarımıza, hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığımızı ve bundan dolayı da, büyük memnuniyet duyduğumu bu vesileyle belirtmek istiyorum. Kederde, kıvançta ve tasada bölünmez bir bütün olan Yüce Türk Milletinin her zaman ve her yerde göstereceği en güzel davranış; aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını bütün dünyaya göstermek olmalıdır. 2009 yılında da, her Türk Vatandaşının ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin değişmez amacının, yurtta huzur ve refahı, dünyada barış ve dostluğu sağlamak ve devam ettirmek olacağına inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2009 yılının, sevinç ve mutluluklarla dolu geçmesini ve bizleri toplumsal huzura daha çok yakınlaştıracak bir yıl olması temennisiyle, Gümüşhaneli vatandaşlarımızın Yeni Yılını en iyi dileklerimle kutluyorum. 2009 yılının barış ve huzur ortamı içerisinde sağlık, mutluluk, başarılarla dolu geçmesini temenni ediyor, Yeni Yılın Ülkemizde yaşanan terör olayları başta olmak üzere, tüm dünyada terör, savaş ve krizlerin ortadan kalkmasına, barışa, dostluğa ve huzura vesile olmasını diliyorum.”

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 22:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?