7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Bayram coşkusu devam ediyor

Gümüşhane’de gençlik haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere devam ediliyor.

Dün akşam Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen müzik eğlence programı çok sayıda davetliyi buluşturdu.

Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi’nin hazırladığı programa Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, Tarım İl Müdürü Hasan Irkın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Yaşar Gül, yaptığı açılış konuşmasında;“Bu günü bayram olarak kutluyoruz. Çünkü 19 Mayıs 1919 geleceğinden ümit kesilmiş, kaderine terk edilmiş bir milletin kötü talihinin döndüğü, artık bir kurtarıcı bekleyen Anadolu’nun O kurtarıcıyla bütünleştiği gündür. Unutmayalım ki bu vatan bize dedelerimizden miras olarak kalmamış, torunlarımıza verilmek üzere bırakılan en değerli emanettir. Bu topraklar uğruna verilen binlerce şehit, akıtılan tonlarca kan vardır ki; geleceğimiz olan gençlerimizin bunu çok iyi kavraması gerekmektedir.”

Gül’ün konuşmasının ardından gecede skeçler, müzik gösterileri ve çeşitli parodiler düzenlendi. Öğrenciler yaptıkları parodilerde günümüzde yayınlanan televizyon programları, televizyon programda ön plana çıkan kişi ve kişilikler ile eski Türk filmlerindeki karakterleri ön plana çıkardılar.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 16:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?