6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Bayramda otobüsler ücretsiz

Gümüşhane Belediyesi, Kurban Bayramı süresince belediye otobüslerinin ücretsiz olacağını bildirdi.


Gümüşhane Belediyesinden yapılan açıklamada, Gümüşhanelilerin Kurban Bayramını rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli önlemlerin alındığı kaydedildi.


Gümüşhanelilerin aileleri ile birlikte akraba ve dost ziyaretlerini kolaylaştırmak için daha önceden yaptığı ücretsiz otobüs uygulamasına, bu bayramda da devam edeceği belirtilen açıklamada, Gümüşhanelilerin 4 günlük Kurban Bayramı süresince kent içi ulaşımda belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekleri ifade edildi.


Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri de arefe günü dahil olmak üzere bayram tatili boyunca alışveriş, konaklama, ulaşım merkezleri ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak.
Zabıta Ekipleri, Gümüşhane’ye gelecek ve şehir dışına çıkacak vatandaşların huzurunu sağlamak için Belediye otobüs terminalinde denetimlerini arttıracak. Ayrıca şehir içi ulaşımı sağlayacak dolmuş ve taksiler de Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetlenecek.


Çevre zabıtası ekipleri takviyeli olarak denetimlerini sürdürerek, çevre ve gürültü kirliliği, kaçak kömür ile ilgili şikayetleri değerlendirecek.
Gümüşhane Belediyesi ve bağlı birimlerindeki hizmetlerin aksamaması için bayramda nöbetçi personel uygulamasına gidilecek. İtfaiye ve cenaze hizmetlerinin yanı sıra, Kanal Arıza ve Su Arıza ekipleri 24 saat aralıksız görev yaparak, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacak.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 16:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?