6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Bayramlıklar GİKDER'den

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER) Gümüşhane İl ve İlçelerindeki fakir, muhtaç ve yetimlere bayramlık hediye etti.


GİKDER Genel Başkanı Selim NAS, konu ile ilgili yaptığı açıklamada insan merkezli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek toplumsal hayata mana yüklemenin yolunun insana hizmet etmekle olduğu söyledi.
GİKDER olarak il merkezi ve ilçelerde fakir, kimsesiz ve yetimlerin Ramazan Bayramına bir nebzede olsa mutlu ve sevinçli girmeleri için dernek olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Nas, şöyle konuştu: “Hayırseverlerin katkılarıyla böyle hayırlı bir işe imza attık. İl ve ilçelerimizde 350 aileye bayramlık giysi ve 100 yetim evladımızın da giysi ihtiyaçlarını giderdik. Toplam 2 bin 300 parçadan oluşan giyim malzemeleri, tüm ilçelerimiz de ilçe temsilciliklerimiz aracılığıyla daha önceden tespit ettiğimiz ailelere dağıtıldı. Böyle hayırlı sosyal sorumluluk çalışmaları güç olmasının yanında muhtaç insanlarımızın gözlerindeki mutluluk hem bizleri motive ediyor.”

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 10:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?