6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Belediye işçilerine moral gezisi

Belediye-İş Gümüşhane temsilciliği tarafından düzenlenen moral gezisi coşkulu geçti.

İki günlük bir moral gezisi düzenleyen Belediye İş Sendikası Gümüşhane temsilcisi İsa Şanlıtürk beraberindeki işçilerle Trabzon ve Giresun ilindeki tarihi ve turistik mekanları ziyaret ettiler.

 


Belediye İş Trabzon Şube başkanlığının destekleri ile gezi düzenlediklerini ifade eden Gümüşhane Temsilcisi İsa Şanlıtürk, “Biz bu tür gezileri yılın belirli zamanlarında yapıyorduk. Bu geziler sayesinde işçi arkadaşlarımız hem kaynaşıyor hem de daha verimli olabilmelerini sağlayacak bir dinlenme ortamı bulmaktadırlar. Bu tür gezileri, bundan sonra da devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.


Trabzon ve Giresun illerine yaptıkları gezi için maddi ve manevi desteklerini her zaman arkalarında hissettikleri Belediye İş Trabzon Şube Başkanlığının büyük katkıları olduğunu belirten İsa Şanlıtürk “En son düzenlediğimiz gezi sırasında da Trabzon Şube Başkanımız Sayın İrfan Kurbay ve ekibi bizi desteklemişlerdir. Sayın Başkanımız bizimle beraber öğlen yemeği yeyip işçi arkadaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan dinledi. Bu düzenlenen yemek için Sayın Şube Başkanımıza çok müteşekkir olduğumuzu belirtmek isterim. Ayrıca Giresun Şube Başkanımız Sayın Erdem Mert’in katkılarıyla Giresun ilinde iyi bir otelde bir gece geçirdik. Kendilerine işçi arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Sendikal faaliyetler kapsamında her yıl devam eden gezilerin gelecek yıllarda da imkanlar ölçüsünde tekrarlanacağını belirten İsa Şanlıtürk “Biz Gümüşhane Belediyesi sendikalı işçileri olarak üzerimize tevdi edilen görevleri yapmaya bundan sonra da devam ederken işçi arkadaşlarımızın problemlerini çözmeye ve haklarını sonuna kadar aramaya gayret edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün işçi kardeşlerimizi selamlıyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?