7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Belediye kışa hazır

Yaklaşan kış mevsimi sebebiyle ilgili birimler hazırlıklarını hummalı biçimde sürdürüyor. Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Karakoç, belediye olarak kışa hazır olduklarını söyledi.

Yapılan hazırlıklar konusunda bilgi veren Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Karakoç şunları söyledi: “Belediye olarak tüm birimlerimizle kışa hazırız. Kışla mücadelede görev alacak araçlarımızın bakımları tamamlandı. Geçen yıldan kalan tuz ve toprak-tuz karışımına takviye yapılarak hazır hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğümüzle ortaklaşa yapılan çalışmalarla ilimiz alt yapısı tamamen elden geçirilerek gerekli temizlik yapılmıştır” dedi.

Son günlerde yoğunlaşan yağmurlar sebebiyle şehir merkezinde meydana gelen aksaklıkları ve ızgaraların yetersizliğini konusuna da açıklık getiren Müdür Karakoç, “ Izgaralarımızın yetersiz olduğu muhakkak, kaldı ki var olan ızgaralara şehrimizin muhtelif yerlerinde birçok takviye yapılmıştır. Bunu rağmen, ilimiz coğrafi yapı olarak dağlık olduğu için toprak kayması fazla oluyor. Bu da doğal olarak ızgaraların erken dolmasına neden oluyor. Bu olumsuzlukların en aza indirgenmesi konusunda kapsamlı bir çalışma yapıyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 16:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?