7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Belediyeden 150 aileye gıda yardımı

Köse Belediyesi tarafından yoksul ve dar gelirli ailelere yönelik gıda paketlerinin dağıtımının tamamlandığı bildirildi.

Yardım etme konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini belirten Köse Belediye Başkanı Nusrettin Kesler, “Halkıyla bütünleşmiş belediye, ancak vatandaşlarının acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmasıyla ölçülebilir. Göreve geldiğimizden bu güne kadar Köse halkımızın tüm kesimleriyle bütünleşmeye oldukça önem vermekteyiz. Bu amaçla İlçemizde bulunan yaklaşık 150 aileye gıda yardımında bulunduk.”dedi.

Ramazan ayının bolluk, bereket ve rahmet ayı olmasının yanı sıra insanlar arasında yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı bir ay olduğunu belirten Belediye Başkanı Nusrettin Kesler, “Belediye olarak fakir, yoksul vatandaşlarımıza ve kimsesiz ailelere imkanlar ölçüsünde bazı yardımlarda bulunduk. Toplumun bürün kesimlerinin on bir ayın sultanı ramazan ayında fakir vatandaşları koruyup gözetmesi en büyük dileğimizdir. Manevi atmosferin bir ay boyunca eksik olmadığı rahmet ve bereket ayı olan ramazanda fakirlerimiz daha çok düşünülmeli, onlara daima yardım elimizi uzatmalıyız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 17:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?