8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Belediyeden bin aileye gıda yardımı

Gümüşhane Belediyesi’nce Ramazan ayı nedeniyle maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara çeşitli gıda yardımlarında bulunuldu.

Belediyenin imkanları dahilinde her yıl muhtaç ailelere yönelik gıda yardımlarında bulunduklarını belirten Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, bu yıl yaklaşık bin aileye gıda paketi dağıtıldığını söyledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar yaptığı açıklamada mahalle muhtarları aracılığıyla tespit edilen muhtaç ailelerin belirlenmesinin ardından gıda paketlerinin hazırlanarak evlere ulaştırıldığını bildirdi.

Bayar açıklanmasında şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Canlı’nın talimatları doğrultusunda önceki yıllarda yapılan çalışmalar neticesinde ihtiyaç sahipleri araştırılarak belirlendi ve bilgiler kayıt altına alındı. Buna göre ekiplerimiz gerekli takipleri yaparak yardımları yerinde ve zamanında gerektiği şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır. Bu yıl yaklaşık bin aileye gıda yardımı yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerin kimlikleri açıklanmadan belediye yetkilileri tarafından bizzat evlerine yardım paketleri bırakıldı. Belediyemizin bu ve benzer yardımları her zaman olduğu gibi devam edecektir.”

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 17:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?