7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Belediyeden parke rekoru

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bu yıl belediye tarafından 100 bin metrekare parke taşı döşendiği bildirildi.

Bu yıl yaz dönemi çalışmaları kapsamında Kemeraltı , Gündüz ve Işıldar sokağın parke ve bordür çalışmalarını da tamamlayan Kelkit Belediyesi ekipleri, Atatürk Mahallesi’nde 3 sokağın daha parke döşeme çalışmalarını sonuçlandırdı. Bu yılki çalışmalarda ilçedeki döşenen parke miktarı 100 bin metrekare oldu.

Belediye Başkanı Muammer Duran, 100 binin metrekaredeki parke taşlarını kendi elleriyle yerleştirdi. Bu rakamın parke döşemede Kelkit tarihinde ulaşılan en büyük rakam olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muammer Duran, konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Duran; “Yaz dönemi çalışmaları kapsamında bu yaz hizmette çok dolu dolu bir mevsim yaşadık. Yaptığımız çalışmalarla ilçemin en hızlı yapılaşma özelliğine sahip İnönü Mahallesi’nin 50 yıllık alt yapı sorununu kökünden çözdük. Kelkit’in her mahallesinde parke döşeme çalışmalarımızı kent hayatının bir gereği olarak büyük bir başarıyla gerçekleştirdik ve parke çalışmalarında 100 bin metrekare parke taşı döşeme başarısına ulaştık. Bunun da belediyemize maliyeti 1 milyon 600 bin YTL’ dir. Planladığımız program gereği alt yapı çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 12:42:36
Güncelleme :26 Kasım 2007 Pazartesi 12:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?