6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Belediyenin hedefi 400 aile

Gümüşhane Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü gelenekselleşen Ramazan gıda yardımlarında bu sene 400 muhtaç aileye yardım yapmayı planlıyor.


Belediye Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, ihtiyaçlı vatandaşların muhtarlarla yapılan işbirliği ile tespit edilip onları rencide etmeden yardımları dağıtacaklarını söyledi.
Yapılacak yardımların sorunları kökünden çözmeye yetmeyeceğini dile getiren Baddal Bayar, “Biz belediye olarak uzun zamandır Ramazan aylarında hem sıcak yemek hem de gıda yardımı yapıyoruz. Bu yapılan yardımlar muhtaç vatandaşlarımızın problemlerini kökünden çözmemekle beraber yinede aile bütçelerine bir miktar katkı sağlamış olacaktır” dedi.
Dağıtımı yapılacak gıda paketi içeriğinin elden geldiğince acil mutfak ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlandığını anlatan Baddal Bayar, “Biz gıda paketlerini hazırlarken bir mutfakta en çok ihtiyaç duyulan kalemleri ön plana aldık. Bu nedenle bir gıda paketi içerisinde 3 kilo toz şeker, 3 kilo pirinç, 2 kilo kırmızı mercimek, 2 kilo nohut, 2 kilo sıvı yağ, 1 kilo zeytin, 4 paket şehriye,4 paket makarna, 1 kilo salça ve 4 kilo un olmasını istedik. İhtiyaçlı ailelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 18:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?