6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Belediyenin sosyal çalışmaları

Gümüşhane Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, 2007 yılında yapılan sosyal çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

2007 yılında birçok çalışmaya imza attıklarını söyleyen Bayar, şöyle konuştu; “Ramazan ayında günde 400 kişiye hizmet veren iftar çadırı kurduk. Ayrıca 400 yardıma muhtaç aileye gıda yardımı, nakdi yardım ve yakacak yardımı yapıldı. Kimsesiz ve fakir öğrencilere giyim, kırtasiye ve belediye otobüs bileti dağıtımı yapıldı.”dedi.

Vatandaşların hem acılı hem de mutlu günlerinde yanlarında olduklarını vurgulayan Baddal Bayar, Gümüşhane Belediyesi olarak 225 çiftin nikahını kıydıklarını belirterek, hasta ziyaretleri ve kimsesiz hastalara yardımlar yapıldığını söyledi. Kimsesiz ve fakir on vatandaşın defin işlemlerinin Belediye tarafından yaptırıldığını da ifade eden Bayar; “Köylere gidecek cenazeler için talep olması durumunda cenaze aracı ve otobüs görevlendirilmesi yapılmıştır.” dedi

Sosyal İşler Müdürlüğü olarak birçok şenliğe ev sahipliği yaptıklarını da vurgulayan Bayar bu sene düzenlenecek 15 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinliklerinin daha dolu geçmesi için çalışmaların son aşamaya geldiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 10:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?