7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Çalışanlara yüzde 100 promosyon

Gümüşhane İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ve Memur-Sen'e bağlı Tarım Orman Çalışanları Sendikası (TOÇ BİR-SEN) arasında yapılan başarılı çalışmalar sonrası üyelere promosyon verilmesi karalaştırıldı.

TOÇ BİR-SEN Gümüşhane İl Temsilcisi Hasan Çelik ile İl Çevre ve Orman Müdürü Hayrettin Yıldırım, arasında yapılan protokol kapsamında, promosyon ücretinin yüzde yüzünün çalışanlar hesabına yatırıldığı belirtilirken, yapılan anlaşmanın Türkiye'de ilk olduğu kaydedildi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Veli Ağaç, çalışanlara verilen promosyonun çalışanları çok memnun ettiğini belirterek, "Promosyon anlaşmaları sebebiyle çalışanların maaşlarına seyyanen yansıtılan 500 ytl'nin çalışanları büyük ölçüde memnun etti ve rahatlattı. Bu tür adımlarla sendikalaşmanın somut yararlarını görüyoruz. İl Müdürümüzün bu örnek davranışının Türkiye genelinde uygulama alanı bulmasını diliyor, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşma metnini imzalayan İl Çevre ve Orman Müdürü Hayrettin Yıldırım'a Memur-Sen İl Temsilcisi Veli Ağaç, teşekkür plaketi verdi. Plaket törenine TOÇ-BİR SEN Gümüşhane İl Temsilcisi Hasan Çelik, TOÇ BİR-SEN İl Sekreteri İbrahim YAŞAR ve kurumda çalışan diğer personel hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 13:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?