7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Çaycılıktan ressamlığa

Gümüşhane’de çaycılık yaparak geçimini sürdürürken boş zamanlarında resim yapan Muharrem Muslu, kendisine ait çay ocağını satarak resim atölyesi açtı. 

Karşıyaka Camisi'nin altındaki çay ocağında boş zamanlarında yaptığı resimleri artık yeni atölyesinde yapacağını ifade eden Muslu, küçük yaşlardan beri karakalem ve yağlıboya resimleri yaptığını söyledi. 

Geçtiğimiz ay İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen Gümüşhane Günleri'nde resimlerini sergilediğini de sözlerine ekleyen Muslu,“Bundan sonra yeni yaptığım resimleri atölyemde sergileyeceğim. İleriki zamanlarda düzenlenecek olan resim yarışmalarına da şartlarım uyduğu sürece katılmaya çalışacağım. Hedefim uluslar arası resim yarışmalarında ödüller almak.” dedi. 

Atölye açmasının nedenini iki işle uğraşmanın zorluğu olduğunu söyleyen Muslu, bundan sonra kendisini sanata vereceğini de sözlerine ekledi. 

Fuadiye Caddesi'nde açtığı Kevser Sanat Evi’ne tüm Gümüşhane’lileri davet eden Muslu,“İster resimlerime bakmak için, ister resim yaptırmak isteyen tüm Gümüşhane’lileri işyerime bekliyorum.”diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 09:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?