7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Cirit müsabakaları nefes kesti

Pestil, Kültür ve Turizm şenlikleri kapsamında Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen cirit müsabakaları ilgi topladı.

Erzincan ve Bayburt cirit takımlarının karşı karşıya geldiği gösteri maçında sporcuların herhangi bir sakatlığa mahal vermemek için büyük özen gösterdiği gözlemlenirken, müsabakalar berabere sona erdi.

Belediye Başkanı Mustaca Canlı, Vali Yardımcısı Soner Şenel, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği cirit gösterisinin ardından bir konuşma yapan Başkan Canlı, cirit sporunu Gümüşhane’ye ilk defa getirdiklerini ve vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından ata binen Başkan Canlı ve Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, stadyumda kısa bir tur attıktan sonra atlardan indiler. Başkan Canlı, İHA muhabirinin ‘Makam aracımı rahat, at’mı rahat’ sorusuna ‘ata sporu olduğu için ata binmek daha anlamlı’ şeklinde cevap verdi. Vali Yardımcısı Şenel ise daha önce hiç ata binmediğini, çok hoş ve güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Müsabakaların ardından Başkan Canlı ve Vali Yardımcısı Şenel’e Erzincan Atlı Spor Kulübü tarafından birer şilt hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 21:50:02
Güncelleme :27 Temmuz 2008 Pazar 21:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?