7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

“Daha yapacak çok işimiz var”

Lig 4.grupta namağlup liderliğini sürdüren Gümüşhanespor’da teknik direktör Mehmet Kaya temkinli konuştu.


Gümüşhanespor Teknik Direktörü Mehmet Kaya, başarılı sonuçlar alınmasına rağmen önümüzdeki haftalar için daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, alınan galibiyetlerin mutluluk verici olduğunu ancak ligin uzun bir maraton olduğunu ifade etti.


Kaya, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını, disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ederek sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Daha büyük başarılar kazanmak ve Gümüşhanespor’un sesini duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Daima önümüze bakıyoruz. Lig her geçen hafta biraz daha zorlaşacak. Ligde kalma mücadelesi verecek takımlar ve şampiyonluk hedefi peşinden koşan takımlarla oynanacak karşılaşmalar her geçen hafta daha da anlam kazanacak. Ayrıca ligde iyi sonuçlar almamız ve namağlup durumda olmamız, rakiplerimizi bizim karşılaşmalara ekstra motive edecektir. Bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.”
Pazar günü yapılacak Sürmenespor karşılaşmasının oldukça zor geçeceğini belirten Kaya, “Sürmenespor lige iyi başlayamadı ve Teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Yeni teknik ekibiyle, kendi evlerinde bizim karşılaşmada seyircisi önüne çıkacaklar. Zor olacak ama biz hedefleri olan bir takımız. Rakibimizden daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Bundan önceki karşılaşmalarda olduğu gibi yarında rakibimize oyunumuzu kabul ettirdiğimiz taktirde sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 13:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan sevindik IP: 78.172.177.xxx Tarih : 13.10.2008 18:19:58

wala bu galibiyetler beni çok mutlu etti tüm ekibe ve emeği olan herkese teşekkürler