5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Deniz okullu olacak

Gümüşhane'nin Kürtün İlçe Kaymakamı Osman Bilgin, kahvehane işleten ve okula gitmek istediğini söyleyen Deniz Yöndem'in önümüzdeki eğitim-öğretim yılında okula gönderileceğini ve her türlü okul masraflarının karşılanacağını söyledi. 

Kürtün İlçesi'ne bağlı Demirciler Köyü'nde ilköğretim okulunu 3 yıl önce bitirerek kahvehane işleten 17 yaşındaki Deniz Yöndem, gelecek yıldan itibaren okullu olacak. Demirciler Köyü'ne giderek baba Osman Yöndem ve Deniz ile görüştüğünü söyleyen Kaymakam Bilgin, "Deniz kızımız gelecek yıldan itibaren okula başlayacak. Kendisinin her türlü masrafları kaymakamlığımız tarafından karşılanacaktır. Bu yıl okul kayıtlarının kapanmış olması nedeniyle okula alamıyoruz. Ancak, gelecek öğretim yılından itibaren bir ortaöğretim okuluna kaydı yapılarak okuması sağlanacaktır" dedi. 

Kaymakam Bilgin'in gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Deniz Yöndem, "Çok mutluyum. Kaymakama çok teşekkür ediyorum. Şimdiden gelecek yıl başlayacağım okul heyecanını yaşıyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 12:13:11
Güncelleme :6 Aralık 2006 Çarşamba 10:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?