6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Doğan: Kelkit rüyalarıma giriyor

Bu yıl 4.’ncüsü düzenlenen Kelkit şenliği coşkulu geçti.

Şenliğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Prof.Dr Yahya Doğan, Doç.Dr. Kemalettin Aydın, işadamı Aydın Doğan, Edirne Kırkpınar ağası Adem Tüysüz,  Kelkit Kaymakamı Ayhan ışık ve Belediye Başkanı Muammer Duran ile ilçeden vatandaşlar katıldı.

Kelkit ilçe merkezinde Pazar yerinde yapılan ve yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı şenlikte davetliler eğlendi. Şenlik saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla açıldı.

Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, şenliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Daha sonra konuşma bir yapan iş adamı Aydın Doğan, “Ben Kelkit’i hiç unutmadım. Kelkit gece rüyalarıma giriyor. Kelkit’te bir baca tüttüreceğim, şu anda çalışmam var.” şeklinde konuştu.

Daha sonra şenlik kapsamında yapılan buzağı yarışmasında dereceye giren buzağılarının sahiplerine ödül verildi. Yemek yarışmasında ödül kazananlara hediyelerinin verilmesinin ardından halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Şenlikte yerel sanatçı Mahmut Polat ve Volkan Konak bir konser sundu. Şenlik havai fişek gösterisiyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 11:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?