6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Doğan Çağrı Merkezi'ne yeni müdür

İşadamı Aydın Doğan tarafından geçtiğimiz yıl yaptırılarak hizmete açılan Doğan Çağrı Merkezi Müdürlüğüne Halit Doğan getirildi.


Orman Bakanlığında ve bağlı birimlerinde uzun yıllar hizmet verdikten sonra emekli olan Orman Yüksek Mühendisi Halit Doğan, memleketi Gümüşhane’de görev yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Turan Tuğlu, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB vergi Komisyonu Üyesi İsmail Akçay’ın ziyaret ettikleri Doğan Çağrı Merkezi Müdür Halit Doğan, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Halen 120 çalışan ile Gümüşhane’de hizmet verdiklerini belirten Halit Doğan, inşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan ikinci etap binanın devreye girmesiyle birlikte çalışan sayısının 300’e ulaşacağını söyledi.


Halit Doğan mevsim koşullarına göre inşaatın süratle devam ettiğini belirterek, yeni binanın 2009 Ocak ayında devreye girmiş olacağını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut olgun IP: 78.186.69.xxx Tarih : 8.02.2010 13:29:49

öncelikle ilimize bu yatırımı yaptığınızdan dolayı Aydın Doğan'a teşekkür ederim.Halit Doğan bey  bundan sonraki işinizde başarılar dilerim benim gözlemlerime göre buraya atadığınız sözde üst yöneticiler burayı yönetmek değilde burada gönül eglendirme yeri olarak görüyorlar isdekileri kişileri iyi yerlere getiriyorlar kimseye sorumuyorlar yakında buranın sonunu ben tahmin ediyorum kapanırrrrrrrrrr neden dersen burada ciddiyet diye bir şey yok burda çalışanlar burayı kendilerine kafe olarak kullanıyorlar buranın bir an önce disiplinli bir şekilde yönlendirilmesi lazım