8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Dolmuşçulara trafik eğitimi

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından dolmuşçulara yönelik eğitim çalışması başlatıldı.

Gümüşhane Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Gümüşhane kent merkezinde dolmuş işletmeciliği yapan Fatih Dolmuş Kooperatifi üyelerine yönelik eğitim çalışması yapıldı.

Belediye meclis salonunda belirli periyotlarla düzenlenen eğitim çalışmalarının faydalı olacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Acet, “Dolmuş işletmecilerinin uyması gereken kurallar, trafik kanununda yer alan uygulamalar hakkında çeşitli bilgilerin sunulduğu eğitimlerde, yaşanan aksaklıklar da ayrıca ele alınmaktadır. Özellikle şehir içi ulaşımın vatandaşlarımız için daha rahat bir şekle dönüştürülmesi konusunda dolmuş işletmecisi arkadaşlarımıza eğitimler veriliyor. Bu eğitimlerin başarılı sonuçlar doğuracağına inanıyorum.” dedi.

Belediye Zabıta Müdürü Sebahattin Şeker ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli Başkomiser Gazi Huylu’nun çeşitli konularda sundukları bilgiler sonrasında dolmuş işletmecileri de karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

Eğitim çalışmalarına katılan Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali İsmail Daltaban’da şoför esnafının sorunlarını anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 12:09:20
Güncelleme :22 Kasım 2007 Perşembe 12:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?