7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Dolmuşçularla istişare toplantısı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Fatih Dolmuş Taşıma Kooperatifi şoför ve yöneticilerinin de katıldığı toplantıda sorunları dinledi.

Toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın yanı sıra Trafik Şube Müdürlüğü Başkomseri Gazi Huylu, Fatih Dolmuş Kooperatifi Başkanı Osman Şeker ve dolmuş sürücüleri ve Belediye Zabıta Müdürü Sebahattin Şeker katıldı.

Toplantıda dolmuş sahiplerinin sorunlarını dinleyip eksiklikleri hakkında tespitlerde bulunan Başkan Mustafa Canlı “Gidecek başka Gümüşhane yok. Bu nedenle öncelikle kurallara uymak, kendimizi yenilemek, kaliteli hizmet vermek durumundayız. Bunu yapamasak ayakta kalamayız” şeklinde konuştu.

Dolmuşcuların yolcu bulamıyoruz şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Canlı kaliteli hizmet verilmesi durumunda müşterilerin daha çok rağbet edeceklerini söyledi.

Başkan canlı sözlerine şöyle devam etti: “Dolmuş şoförü arkadaşlar giyimlerine, traşlarına arabalarının iç dizaynlarına dikkat etmek zorundalar. Müşteriye iyi davranmalı, belirlenen yerlerin dışında yolcu indirip almamalı, trafik akışını tehlikeye sokacak hareketlerden uzak durmalıdır. Bu kurallara uyulursa verim kendiliğinden gelir. Kooperatifiniz artı puan kazanır. Bu artı puanların belediyeye yansıması olur. Şunu da belirtmek isterim ki kuralara uymayan belediyeye ait bir araç ta görürseniz lütfen bize bildirin.” dedi.

Sorunları dinleyen Trafik Şube Müdürlüğü Başkomseri Gazi Huylu ise trafik kurallarına azami uyum beklediklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 12:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?