4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

DYP Gümüşhane Adayı Ağaç: Kaldığım yerden hizmete devam

1989-1999 yılları arasında Doğru Yol Partisinden (DYP) iki dönem Gümüşhane Belediye Başkanlığı yapan Naim Ağaç, belediyeciliğin kendi işi olduğunu belirterek, "Kaldığım yerden yeniden hizmet seferberliği başlatacağım" dedi.
Ağaç, kanalizasyon, içme suyu, isale hattı ve şehir şebekesinin yüzde 98'inin kendi belediye başkanlığı döneminde yapıldığını belirterek, "Belediyeyi devraldığımda hemen hemen sıfır olan makine parkını zengin bir hale getirdim. Belediyeyi devrettiğim zaman personele sadece 1 aylık borcum vardı. 5 köprü ile birlikte tüm mahallelerin yolunu yaptım. Hazine'den 1 milyon 200 bin metrekare arsa satın aldım. Bağlarbaşı Mahallesi'ne halkın piknik yapacağı 17 bin metrekarelik mesire alanı satın aldım. 300 dönümlük hatıra ormanı kurdum. Hıdrellez ve Kuşburnu-Pestil Festivali'nin ilkini ben yaptım" dedi.
Naim Ağaç, "Ben ne AK Parti ne de MHP adaylarına karşı aday değilim. Kavgam Gümüşhane'nin sorunlarıyladır. Bu itibarla 1999 yılında kaldığım yerden yeniden hizmet seferberliğini başlatmak için adayım. Ben yaptıklarımı, yapacaklarımı hemşerilerime anlatacağım. Diğer adaylar da anlatacaklar, takdir halkımızındır" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2004 Çarşamba 20:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?