7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Eğitime yeni müdür

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne görevlendirilen Ferda Yıldırım koltuğuna oturdu.


Geçtiğimiz Kasım ayında geçici görevlendirme ile Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Aydın Yalçın’dan 10 Nisan tarihindeki atanmasıyla boşalan Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ferda Yıldırım görevlendirildi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İlköğretim Müfettişi olarak çalışırken, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Ferda Yıldırım bugün göreve başladı.


FERDA YILDIRIM
1960 yılında Erzincan’da doğan Ferda Yıldırım, ilk ve orta öğrenimini Erzincan’da tamamladı. 1979 yılında Erzincan Eğitim Enstitüsü'nden mezun oldu. Muğla ve Erzincan illerinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftiş Planlama ve Ekonomisi bölümünü bitirdi. Aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak İstanbul’da İlköğretim Müfettişi olarak göreve başladı ve halen bu görevi sürdürmekte iken Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babası olan Yıldırım’ın eşi de öğretmen olarak görev yapıyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 18:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?