20
Nisan
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Emniyete yeni müdür

Uşak, Yalova, Gümüşhane, Adıyaman ve Bilecik emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı. Atama kararı, bugün Resmi Gazete’de yayınlandı.

Görevden alınan Uşak İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde İstihbarattan Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevindeyken, Gazeteci Hrant Dink cinayeti davasında 2010 yılında hakkında görevi ihmalden soruşturma açılmıştı.

Demirtaş ile birlikte Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız da merkeze alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nde yeni görev ataması bekleyen Demirtaş istihbarat, Akyıldız ise terör konusunda uzman olmaları bu dairelere atamaları olacağı ihtimalini kuvvetlendirdi.

4 BAŞMÜFETTİŞ MÜDÜR OLDU

4 polis başmüfettişinin il emniyet müdürü olarak atanması dikkat çekti. Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Ogün Toprak, Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Ahmet Can, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Fikret Salmaner ve Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Eyüp Özüdoğru getirildi.

...
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2013 Çarşamba 13:34:01
Güncelleme :22 Mayıs 2013 Çarşamba 13:36:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?