6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Festivale muhteşem final

Gümüşhane’de bu yıl 15.'ncisi düzenlenen Uluslar arası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenlikleri, gece yapılan büyük halk konseri ile sona erdi.

Konser programında Niran Ünsal ve Gökhan Özen’in yanı sıra Gümüşhane’li sanatçı Cemal Kaya’da sahne aldı.

25 Temmuz’da başlayan şenlikler nedeniyle ilde yaşanan hareketlilik konser programında en üst düzeye ulaştı.

Zafer meydanında hazırlanan stantta sunulan programın açılışında birer konuşma yapan Gümüşhane Belediye Mustafa Canlı, festivalin coşku içerisinde geçtiğini belirtti.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ise festivalin ve bu yıl ilk olarak yaptıkları Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın amacına ulaştığını söyledi. Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, burada yaptığı konuşmada Temmuz ayının Gümüşhane’de şenlik ayı olduğunu, aynı anda birden fazla etkinliği izleyecek seyirciler olduğunu belirterek, festivalde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gümüşhane’li sanatçlı Cemal Kaya’nın birbirinden güzel türküleri ile coşan Gümüşhaneliler daha sonra Niran Ünsal’ın şarkılarına eşlik ettiler. Gökhan Özen’in sahneye çıkmasının ardından alanda bulunanlar büyük bir coşku ile Özen’in şarkılarına eşlik ettiler. Geç saatlere kadar süren konserin ardından vatandaşlar olaysız bir şekilde evlerine gittiler. Bu arada Gümüşhane’de ‘Çaycı Ressam’ olarak tanınan Muharrem Muslu Gökhan Özen’e karakalem tablosunu hediye etti.

Öte yandan festivalin son gününde yapılan En Süslü Bisiklet Yarışması yeterli katılım olmadığı için, Yamaç Paraşütü gösterisi ise rüzgarın değişik yönlerden esmesi nedeniyle iptal edildi

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 10:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
denız IP: 78.177.127.xxx Tarih : 28.07.2008 23:01:17

gokhan abı senı çok sevıorum sarkılarının hepsını ezbere bılıyorum bu da sana olan sevgımın gostergesı izmir de konser ver ne olur beklıcem ben 40 yasına gelsem sen o zaman versen ben yıne gelıurım yeter kı ver kosa kosa gelırım su dunyada senı senden daha çok seven bı ben daha tanımadınm valla