6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

'Futbol kötüydü ama kazandık'

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Bulancakspor'u 1-0 yenen Gümüşhanespor'un kulüp başkanı Recep Karagöz, Bulancakspor maçını iyi oynamamalarına rağmen kazanmayı başardıklarını söyledi.

Karagöz, Bulancakspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, ''Oynadığımız futbol taraftarlarımızı olduğu kadar bizleri de tatmin etmedi ama vasat oyunumuza rağmen Bulancakspor'u 1-0 yenerek hem üç puan aldık hem de liderliğimizi sürdürdük'' dedi.

Geçen hafta Pazar günü grupta şampiyonluk adaylarından Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaştıklarını ve golsüz berabere kaldıklarını anımsatan Karagöz, şunları söyledi:

''Üç gün aradan sonra Bulancakspor ile kendi sahamızdaki karşılaşmada takımın yorgun olduğunu gördük. Bunu da doğal karşılıyoruz. Takımımız yorgun olmasına rağmen taraftarlarımızın önünde aldığımız galibiyet, liderliğimizi sürdürmemizi sağladı. Bu sezon şampiyon olmak için her türlü hazırlığımızı yaptık ve buna göre transferler yaparak güçlü bir takım oluşturduk. Takımımızdan çok memnunuz. Bu sezon şampiyon olmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız.''

a.a
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 13:18:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?