6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Gençler ve iletişimin önemi

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sportif ve kültürel çalışmaları kapsamında, gençlere yönelik iletişim konulu seminer düzenledi.


Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan; Gümüşhaneli gençleri Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatanına, milletine ve ailelerine faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi, memleketlerini sevmeyi, anne ve babalarına karşı saygılı olmayı, boş zamanlarını kahvehane köşelerinde heba etmemeyi ve faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaç edindiklerini söyledi.

Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Onur Aydın, gençlere iletişim, değişim ve gelişim konularında bilgi verdi.

Aydın konuşmasında, iletişimin olmazsa olmazlarından birinin dinlemek olduğunu söyledi. Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü:


“İletişim sürecinin içerisinde ise en önemli faktörün kazan-kazan ilkesinin olduğunu ve kazan- kazan ilkesinin uygulanmasında karşıdaki insanın yerine kendimizi koymak çok önemli bir yer tutmaktadır. Buradan hareketle bireylerin sağlıklı iletişim sürecini devam ettirebilmeleri için kendilerini çok iyi tanıması ve karşısındaki bireylere yönelik iyi gözlem yapmaları gerekmektedir.”

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 18:59:01
Güncelleme :19 Nisan 2008 Cumartesi 19:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?