6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Gözaltındakiler aklanacaktır!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gümüşhane Şubesi Başkanı Yalçınkaya Kömürcüoğlu, Ergenekon Soruşturması kapmasındaki gözaltılarla ilgili, "Gözaltına alınan değerli insanlarımızın muhakkak aklanacakları, halkın huzuruna tertemiz bir şekilde çıkacakları bir gerçektir" dedi. 

ADD Gümüşhane Şubesi binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kömürcüoğlu, yargının herkes için gerekli olduğunu, her zaman saygıyla, onurla yargının yanında olduklarını belirterek, yargının vereceği kararları metanetle, saygıyla bekleyeceklerini ifade etti. Atatürkçü, ulusalcı olan herkesin bağımsız yargıya saygılı olduğunu dile getiren Kömürcüoğlu, "Fakat işlerine geldiği gibi bağımsız yargıdan yana olanlar, işlerine gelmediği zaman yargıyı başka türlü ilan eden siyasi temsilcilerimizin de, yargının onlara da Türk milletinin her ferdine de her zaman lazım olacağı bilincinde olmaları gerekmektedir. Biz ulusalcılar, Atatürkçüler olarak bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nden, laik cumhuriyetten yana tavır koyan biz Atatürkçüler ve bu ulusun yurttaşları, her zaman için yargıya saygımız vardır. Bu gözaltına alınan değerli insanlarımızın muhakkak aklanacaklarını, halkın huzuruna tertemiz bir şekilde çıkacakları bir gerçektir" dedi. 

Kömürcüoğlu, ADD genel merkezi ve birçok şubelere baskın yapıldığını ve tutanaksız olarak eşya ve belge alındığını da öne sürdü.

...
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 23:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?