7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

GTSO'dan seminere davet

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, 31 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında 10’ncusu düzenlenecek olan ‘Dış Ticaret Haftası’ etkinlikleri kapsamında 2 Kasım Cuma günü Trabzon’da yapılacak olan ‘Komşu ve çevre ülkelerle ticari ilişkiler ve iş imkanları’ konulu seminere GTSO’nun tüm üyelerini davet ettiklerini söyledi.

Akçay, Trabzon Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirilecek olan seminerde Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Bayburt illerinden en fazla ihracat yapan ilk üçer firmaya ‘İl İhracat Özel Ödülü’ verileceğini kaydetti.

Akçay, “Dış Ticaretin Ülkemiz acısından taşıdığı önemin, toplumun tüm kesimlerine daha iyi duyurulması, ihracatçı ülke ve dış ticaret bilincinin geliştirilmesi ve zihinlerde yer etmesi amacıyla 1998 yılından bu yana çeşitli etkinliklerle kutlanan ve İlimizde gerçekleştirdiğimiz "Dış Ticaret Haftası" etkinliklerinin bu yıl 31 ekim -06 kasım 2007 tarihleri arasında 10’ncusu düzenlenecektir. Dış Ticaret haftası nedeniyle 02 kasım 2007 Cuma günü Trabzon’da gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında "Komşu ve çevre ülkelerle ticari ilişkiler ve iş imkanları" konulu bir seminer de düzenlenecek ve Trabzon- Giresun - Gümüşhane -Rize ve Bayburt İllerinde en fazla ihracat yapan ilk üçer firmaya " İl ihracat Özel Ödülü " verilecektir. Bilgilendirme semineri Gürcistan - Ukrayna ve Moldova ülkeleri ile ticari ilişkiler ve iş imkanları konularını kapsayacaktır. 02 kasım 2007 tarihinde, 14.00 -19.00 saatleri arasında Trabzon Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirilecek bu seminer ve kokteyle tüm üyelerimiz davetlidir.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 11:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?