6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

GTSO'nun sekreterlik kursu sona erdi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ile Gümüşhane Sanatkarlar Odasının ortaklaşa düzenledikleri ‘Büro yönetimi ve sekreterlik kursu’ sona erdi.


Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılan toplantıya Vali Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, kamu kurum müdürleri, işveren ve kursiyerler katıldı.


Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, “Burada başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamlayan gençler hemen iş bulamadım diye üzülmesin. Hemen iş bulmak Türkiye’de kısa süreli bir olay değil. Önemli olan iş bulduğunuzda verilen görevi layıkıyla yapmanız. Burada gördüğünüz eğitimle verilen işleri başarıyla tamamlayacağınıza eminim. Asıl tehlikeli olan eğitimlerden uzak kalmaktır. Eğitimde süreklilik esastır. Çevremizde birçok şey kısa bir zaman sonra değişiyor. Bu gibi eğitimler alarak devamlı kendimizi hazır hale getirmeliyiz. Gümüşhane’de gençlerimizin istihdamı ve eğitimleri konusunda buna benzer projelerin devam edeceğini ümit ediyorum.”dedi.


Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ise gençlerin bu projeyle kendilerin güvenmeyi öğrendiklerini belirterek, “Üyelerimizden devamlı olarak kalifiye eleman konusunda sıkıntılar gelmekteydi. Bu projeyi düzenlerken 20 Bayan -20 Erkek olmak üzere toplam 40 gencimize istihdam sağladık. Kurs boyunca gençlerimiz kendilerinden emin ve donanımlı bir iş hayatına hazırlandı.”diye konuştu.
Törende daha sonra Vali Salihoğlu tarafından kursu başarı ile tamamlayanlara sertifikaları verildi

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 18:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?