7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

GÜ-ER-DER'den anlamlı bağış

Gümüşhane Erzurumlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜ-ER-DER), öğretmenlerin bu özel günlerini kitap bağışlayarak kutladılar.

GÜ-ER-DER Başkanı Aziz Türe, Gümüşhane Valiliğinin başlattığı “Gümüşhane Okuyor” kampanyasına destek olma adına 2008 yılı içerisinde Arzular İlköğretim okulu ve Sağlık Meslek lisesine kitap bağışladıklarını şimdi ise Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu lisesi, Fevzi paşa İlköğretim Okulu, Yusuf Çiftçi İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim okulu olarak toplam 400 kitap bağışında bulunduklarını belirtti.

Önceliklerinin eğitim ve sosyal yardımlaşma olduğunu bu konuda güçlerinin yettiği ölçüde faaliyetlerini sürdüreceklerini belirten Türe, “Cahilliği yenmenin ve başkalarının söyledikleri ile yetinmeyi kırmanın tek yolunun okuma olduğunu ve toplumumuzdan kitap okumaya ve eğitime desteğini sürmesini bekliyoruz.“dedi.

Ayrıca Gümüşhane’de açılan ilk il derneği olan ve bir yıldır faaliyetlerini sürdüren GÜ-ER-DER, üyelerinin katkılarıyla yapılan bağışlarının öğretmenler gününe rastlamasının kendilerine ayrı bir haz verdiğini söyledi

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 23:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?