6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

GÜ'de kayıtlar başladı

Gümüşhane Üniversitesi’nde kayıtlar başladı.

Bu eğitim sezonunda fakülte ve yüksekokullara bin 187 öğrencinin yeni kayıt yaptıracağı öğrenildi.


Kayıtların başlaması nedeniyle üniversite yerleşkesinde tatlı bir heyecan başladı. Gümüşhane Üniversitesini kazanan öğrencilerin kayıtları Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Gümüşhane Mühendislik Fakültesi ve Gümüşhane Meslek Yüksek okulunda yapılıyor.


Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu sekreterliğinden edinilen bilgiye göre bu yıl Gümüşhane Meslek Yüksek Okuluna İşletme bölümüne 250, Muhasebe bölümüne 250, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama bölümüne 200, İnşaat bölümüne 80, Elektrik bölümüne 49 ve Mobilya ve Dekorasyon bölümüne ise 29 olmak üzere toplam 858 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.


Gümüşhane Mühendislik Fakültesinde ise Jeoloji Mühendisliğine 54, İnşaat Mühendisliğine 55 ve Jeodezi ve Fotogrametri bölümüne ise 49 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. Bunun yanında bu yıl Gümüşhane üniversitesine bağlanan Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek okulunda ise Organik Tarım, Muhasebe, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama ve Sivil Havacılık programlarına 35’er öğrenci, Endüstriyel Elektronik programına ise 31 öğrenci alınacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 09:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?