4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane, yeni Süreyya Ayhanlar yetiştiriyor

Gümüşhane Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, şampiyon atletleri makamında kabul etti.
Atletizm Federasyonunun başlattığı ve 22 Nisan tarihinde Ankara’da bu yıl 4.’sü yapılan Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında Türkiye finallerine katılarak milli takıma çağırılan öğrenciler Vali’yi ziyaret etti.

Türkiye Üçüncüsü Merkez YİBO Öğrencisi Yasemin Can, Şiran YİBO Öğrencisi Türkiye beşincisi Hünkar Yeniçeri ve Merkez YİBO Öğrencisi Türkiye altıncısı Engin Temur’u makamında kabul eden Gümüşhane Valisi Hasan Basri Güzeloğlu sporcu öğrencileri kutladı. Vali Güzeloğlu, "Başarıyı yakalamak için süreklilik gerekir. Bundan dolayı çaba ve azim sizden, destek bizden" dedi.

Gümüşhane Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kendisinin de bin 500 metreyi öğrencilik döneminde 3.1 dakikada koştuğunu hatırlatarak, "Bu çok önemsediğim bir faaliyettir. Koşmak, bu anlamda beden sporunu bu yaşta çocuklarda geliştirmek, teşvik anlamında, destek anlamında çok önemsediğinm bir konu. Devam, devam, devam. Sonunda birinciliği yakalayacağız" diye konuştu.

Atletizm Federasyonu Gümüşhane İl Temsilcisi Önder Turhan da, 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde ilk defa Gümüşhane’den kayak dışında üç öğrencinin milli takıma çağırıldığını belirtti.

GÜMÜŞHANE-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2004 Salı 16:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?