7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane: Eski Emniyet Müdürü Şahin, flamasını yeni Müdür Tom'a devretti

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Tom görevine başladı.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 7 yıl gibi uzun bir süre Gümüşhane’de Emniyet Müdürlüğü yapan ve Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Cafer Şahin’in çok başarılı bir hizmet anlayışı sergilediğini söyledi. Vali Güzeloğlu, "Sayın Cafer Şahin’e ilimizdeki kurumlar ve halk arasındaki bütünleştirici kişilik sergilemesinden dolayı teşekkür ediyorum. Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Tom’un da bir huzur kenti olan Gümüşhane’de başarılı bir hizmet anlayışı içerisinde olacağı düşüncesiyle yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Tom ise görevinde tarafsız, Atatürk ilkelerine bağlı bir yönetim anlayışı içerisinde görev yapacaklarını söyledi.

Törende Gümüşhane Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Hatay Emniyet Müdürlüğüne atanan Cafer Şahin’i takdirname ile ödüllendirdi. Emniyet Müdürlüğü’nün flaması da Cafer Şahin tarafından Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü’ne atatan Ali Tom’a teslim edildi.

GÜMÜŞHANE-(İHA)
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2003 Pazartesi 14:06:03
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 16:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan terlikçiler IP: 78.171.197.xxx Tarih : 5.05.2008 20:00:44

gümüşhane emniyet müdürleri konusunda çok şanslı bir il sayın cafer şahin ve sayın ali tom ikiside gümüşhane halkıyla bütünleşmiş başarılı çalışmalar yapmış müdürlerimiz olarak gümüşhane halkının gönlünde yer edinmişlerdir