4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane: Gezici Ana Okulu'na ilgi büyük...

Gümüşhane Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, Gezici Anaokulu Otobüsü’nün ilçe, belde ve köylere giderek okula gitmeyen çocukların okul öncesi eğitimle tanışmalarına sağlayacağını ifade etti.

Okul öncesi eğitiminin çok önemli olduğunu belirten Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, bu konuda ana sınıfı öğretmenlerinden Ayşegül Bozkır ile Elmas Küçük’ü görevlendirdiklerini kaydetti. Şükrü Baş, "Bilindiği üzere bir ana sınıfında olması gereken her türlü araç ve gereç ana okulu otobüsümüzde de mevcuttur. Sayın Valimizin talimatı ile bilhassa kırsal kesimde bulunan 36-72 ay yaş grubu çocuklarımızın ve ailelerinin, ana sınıfını tanımalarını ve ailelerin çocuklarını ana sınıfına yollamalarını istiyoruz. "diye konuştu.

Öte yandan, ilk kez Torul İlçe merkezine gelen anasınıfı otobüsünün, okul öncesi çocuklardan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Torul İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Orhan Topal, velilerin çocuklarını anaokulu otobüsüne yollamalarını sağlamak için sık sık duyurular yaptıklarını belirtti.

iha-gümüşhane
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 13:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neva akbaba IP: 78.166.90.xxx Tarih : 19.06.2008 00:31:54

çok güzel bir uygulama tebrik ederim