7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane bayramda kar bekliyor

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı ekipler Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşların mağdur olmamaları ve kar yağışının beklenmesi nedeniyle teyakkuza geçti.


Kurban bayramı nedeniyle verilen 9 günlük resmi tatil süresince köylere olan ulaşımın aksamaması ve karla mücadele için merkez ve ilçelerde ayrı ayrı ekipler oluşturulduğunu söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, vatandaşların kurban bayramında köylerine güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi için kurum olarak teyakkuz haline geçtiklerini söyledi.


Yalçın, 9 günlük bayram tatili süresince merkez ilçede 13 kişilik bir ekiple birlikte, dozer, greyder, treyler ve yükleyici görevlendirildiğini, ilçe bakım evlerinde de aynı oluşumların gerçekleştirileceğini belirterek, “Vatandaşlarımız 24 saat boyunca 0 456 213 10 31, 213 13 32 ve 213 17 89 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler. Bayramlar kardeşlik ve beraberlik duygularının en üst seviyeye çıkaran günlerdir. Herkesin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 16:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?