4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Valisi Güzeloğlu, yeni yıla öğrencilerle girdi

Gümüşhane Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni yıla Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda öğrencilerle girdi.

Gümüşhane Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, beraberinde eşi Ayşe Güzeloğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Keser, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı M. Cihan Kısa, Adalet Komisyonu Başkanı Nusret Örsdemir ,Vali Yardımcısı Nihat Karabiber ve eşleriyle birlikte ilk önce Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte yılbaşı pastası kesti. Müzik eşliğinde beraberindekilerle ve öğrencilerle birlikte halay çeken Vali Güzeloğlu, daha sonra lisenin kız öğrencilerinin kaldığı pansiyona geçti.

Eşi ile birlikte yılbaşı pastası kesen Vali Güzeloğlu, gelişen teknolojiye ulaşabilmek için çok çalışılması gerektiğini belirterek, "Gelecekte sizler bu ülkeyi yönetecek önemli kadrolarda yer alacaksınız. Çağdaş bir yönetim sergilemek için ilim ve bilimi çok iyi özümsemelisiniz" dedi.

Vali Güzeloğlu, daha sonra beraberindekilerle birlikte kimsesiz kız çocuklarının kaldığı Kız Yetiştirme Yurdu’na geçti. Yılbaşı pastası kesen Vali Güzeloğlu, "Bizler, sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Yılbaşı gecesinde de yalnız bırakmıyoruz. Sizleri öz çocuklarımız gibi sevdiğimizi ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Her türlü ihtiyaçlarınız geçmişte olduğu gibi gelecekte de karşılanacaktır" diye konuştu.

GÜMÜŞHANE-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2004 Cuma 00:00:02
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 16:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?